Ove godine modul Kreativa okuplja predavače iz velikih korporacija, kao i malih biznisa, koji će govoriti o sveukupnom značaju kreative za poslovanje, ali i za lični razvoj. Koliko košta kreativa i zašto ne može jeftinije? Kako sa malim budžetom do dobre kreative? Da li vi kao kreativci dovoljno vrednujete i naplaćujete svoj rad i kako to da učinite? Modul će pružiti odgovore na ova i brojna druga pitanja, a kroz niz interaktivnih predavanja i radionica. Imaćete priliku da kreativnost sagledate iz ugla vaših klijenata, zavirite šta se i kako radi u komšiluku i na kraju razvijete ideje i kreativu u sopstvenom biznisu.

Boris Marčetić

Founder and Creative Director, Popular

Boris Marčetić je vlasnik i kreativni direktor nezavisne beogradske kreativne agencije Popular, koja sarađuje sa različitim domaćim i internacionalnim klijentima, među kojima su najznačajniji Coca-Cola HBC, AVON cosmetisc, Jaffa Crvenka, Banini, Imlek, Jelen pivo, Grand kafa, Bakina tajna…
Iako je formalno kreativac, najviše vremena ipak provodi razmišljajući o proširenju i unapređenju usluga kako bi agencija što bolje mogla da odgovori na potrebe klijenata koje se stalno menjaju i rastu. Tako je Popular 2006. započeo sa idejom da se fokusira na brending i dizajn, da bi do danas prerastao u full service agenciju koja sa klijentima sarađuje u najrazličitijim domenima marketinških komunikacija.


Predavači na modulu