Oseti atmosferu AcademIAA programa

Tri meseca učenja i druženja

AcademIAA je tromesečni edukativni program namenjen mladima koji prave prve profesionalne korake u oblasti advertajzinga.
Traje od 27. septembra do 13. decembra, a predavanja i radionice se održavaju petkom uveče i subotom tokom dana.
Program obuhvata šest podjednako zastupljenih modula: Istraživanje, Biznis, Inovacija, Kreativa, Digital i Mediji.
Svi moduli sastoje se iz nekoliko predavanja i jedne ili više radionica i panel diskusija. Svaki modul ima svog koordinatora – profesionalca iz struke, koji su uvek raspoloženi da odgovore na pitanje ili mejl i predlože dodatnu literaturu.
Polaznici imaju priliku da sarađuju i uče jedni od drugih kroz razne timske aktivnosti, radionice, druženja i rešavanje završnog zadatka.

Rame uz rame sa profesionalcima

Svakog petka i subote tokom tri meseca, domaći i strani lideri iz sveta marketinga i biznisa držaće predavanja, radionice i panel diskusije za svoje mlade kolege.
Polaznici će imati priliku da svakom predavaču postave pitanja i razgovaraju sa njima nakon predavanja.

Pored korisnih informacija, iskustava iz prakse i uvida u razne oblasti marketinške struke, veliki benefit je i povezivanje mladih sa kolegama iz drugih firmi i agencija, ali i eminentnim predavačima – stručnjacima sa raznih tržišta i industrija, i to kroz otvorenu diskusiju u prijateljskoj atmosferi.


Primenjujemo naučeno i biramo najbolje

Na kraju programa polaznike očekuje projektni zadatak, čijim rešavanjem će predstaviti stečena znanja iz svake od oblasti koje naši moduli nude.
Ovaj zadatak rešava se timski tokom par nedelja, a rešenja se prezentuju na samom kraju programa pred žirijem koji čine koordinatori modula.
Prisustvo na predavanjima i odbrana projektnog zadatka donose priznati sertifikat o uspešnom pohađanju programa AcademIAA.


I bez brige...

Opuštena, intimna i razigrana atmosfera su ono što odlikuje program AcademIAA, i zbog čega nijednom polazniku nije teško palo da „žrtvuje“ petak veče i subotnje jutro.

Ako nam ne verujete, pogledajte Instagram profil programa!Prijave su zatvorene

Voliš marketing? Želiš da bolje upoznaš svet komunikacija i ljude koji ga kreiraju?
Okupili smo najeminentnije stručnjake i najperspektivnije mlade talente na jednom mestu.